In 1993 zijn we begonnen als restaurant De Witte Lelie in Goes. In 2011 werd de keuze gemaakt om ons volledig op kookworkshops te gaan richten…

Maar na een paar jaar begon het echter bij mij als chefkok te kriebelen om regelmatig zelf weer te gaan koken voor onze gasten. Vanaf januari 2014 zijn we hiermee van start gegaan en hebben zo kunnen genieten van de gezellige sfeer in het restaurant en vele enthousiaste reacties. We gaan hier dus zeker mee door! 

Het afgelopen jaar zijn diverse themamenu's zoals Voorjaar, Valentijn, Asperge, Kreeft, Herfst en Wild voorbijgekomen. In het nieuwe jaar gaan de deuren van kookrestaurant De Witte Lelie ook weer met regelmaat open om u zo de gelegenheid te geven te genieten van de pure keuken.

De klassiekers met de vertrouwde smaken van toen komen weer te voorschijn, aangevuld met kookinvloeden van nu. 

Heeft u meer zin in een LUNCH, dan zien we u graag in onze Lunchroom Marktzicht (Grote Markt 6A te Goes), reserveren kunt u via onderstaande knop.

Bovendien is er in januari en februari 2020 een Jachtmenu dat wordt bereid op locatie: De Jachthut in Waarde. Dit is een unieke samenwerking tussen kok(s) en jager(s). Heeft u zin om daar aan te schuiven en te proeven van Zeeuws Wild dat door Geo is bereid? Reserveer dan snel een plaatsje (vol is vol) via onderstaande knop. 

Meld u aan voor de Nieuwsbrief zodat u precies weet wanneer het restaurant open is en om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

Neem contact op

We zijn al vele jaren de vaste vergaderplek voor diverse serviceclubs uit de regio. Maandelijks wordt in ons restaurant vergaderd en gegeten, met gezelschappen tot 26 personen.

logo lions   logo kiwanis

Wilt u met uw club of vereniging ook ongestoord kunnen vergaderen en lunchen/dineren?

Neem contact op

Een informele avond aan statafels met krukken. Er worden allemaal kleine gerechtjes geserveerd in menuvorm die al staand/zittend gegeten kunnen worden.

Bijvoorbeeld:

  • 1 amuse
  • 3 verschillende koude voorgerechtjes
  • 1 soepje
  • 3 verschillende warme gerechtjes
  • 3 nagerechtjes

Kosten vanaf € 39,00 p.p. Maximaal 40 personen in ons restaurant.

Deze formule verzorgen wij ook vaak op locatie.

Neem contact op

Na een jaar wachten is het weer zover: De Wildavonden in De Jachthut in Waarde. De data zijn gepland, de recepten bedacht, het wild wordt geschoten… De Wildavonden zijn ontstaan uit de samenwerking tussen De Witte Lelie uit Goes en fruitteelt bedrijf Zeeuws Goud uit Waarde. 

Voor deze avonden bereidt chef-kok Geo van Boven van ‘’De Witte Lelie’’ samen met Iris Goud van ‘’Zeeuws Genieten’’ een heerlijk Jachtmenu voor u. Het zal bestaan uit 4 gangen met wild dat zo veel mogelijk door jager Laurence Goud geschoten is. Kortom een unieke samenwerking tussen jager(s) en koks. Op deze avonden is de jager ook in De Jachthut aanwezig om al uw vragen over de jacht of het wild te beantwoorden.

  • De aanvangstijd voor het aanschuifdiner is 18.30-19.00 uur.
  • De prijs van het Jachtmenu is €59,00 per persoon.
  • Dit is inclusief 4 consumpties (keuze uit diverse wijnen en fruitsappen) en koffie/thee met friandises.

Bent u geen liefhebber van wild, geef dat dan nu aan ons door, dan zorgen wij voor een Alternatief Menu.

Afrekenen in De Jachthut kan na afloop alleen contant. Houdt u er dus rekening mee dat u op deze locatie NIET kunt pinnen! Houd er bij uw kledingkeuze rekening mee dat het in De Jachthut lekker warm kan zijn (veel mensen, kacheltje staat aan) maar dat er soms ook een koude windvlaag binnenkomt als de buitendeur opengaat.

Tot ziens in Waarde!

Januari:

11 volgeboekt

17 volgeboekt

18 volgeboekt

24 volgeboekt

25 volgeboekt

27 volgeboekt

31 volgeboekt

Februari

1 volgeboekt

6 volgeboekt

7 volgeboekt

8 volgeboekt

14 volgeboekt

15 volgeboekt

22 volgeboekt

Op dit moment zijn alle 14 avonden volgeboekt. Wilt u op de reservelijst, dan bellen we u zodra er een annulering is.

Neem contact op

De Witte Lelie staat al sinds 1993 jaar bekend om zijn huiskamersfeer en de besloten diners zijn erg populair.

Het is dé gelegenheid voor een familiediner, jubileum, bruiloft e.d. Er is dan nooit meer dan 1 groep in het restaurant aanwezig.

Neem contact op