Seizoensmenu

In 1993 zijn we begonnen als restaurant De Witte Lelie in Goes. In 2011 werd de keuze gemaakt om ons volledig op kookworkshops te gaan richten…

Maar na een paar jaar begon het echter bij mij als chefkok te kriebelen om regelmatig zelf weer te gaan koken voor onze gasten. Vanaf januari 2014 zijn we hiermee van start gegaan en hebben zo kunnen genieten van de gezellige sfeer in het restaurant en vele enthousiaste reacties. We gaan hier dus zeker mee door! 

Het afgelopen jaar zijn diverse themamenu's zoals Voorjaar, Valentijn, Asperge, Kreeft, Herfst en Wild voorbijgekomen. In het nieuwe jaar gaan de deuren van kookrestaurant De Witte Lelie ook weer met regelmaat open om u zo de gelegenheid te geven te genieten van de pure keuken.

De klassiekers met de vertrouwde smaken van toen komen weer te voorschijn, aangevuld met kookinvloeden van nu. 

Heeft u meer zin in een LUNCH, dan zien we u graag in onze Lunchroom Marktzicht (Grote Markt 6A te Goes), reserveren kunt u via onderstaande knop.

Bovendien is er in januari en februari 2020 een Jachtmenu dat wordt bereid op locatie: De Jachthut in Waarde. Dit is een unieke samenwerking tussen kok(s) en jager(s). Heeft u zin om daar aan te schuiven en te proeven van Zeeuws Wild dat door Geo is bereid? Reserveer dan snel een plaatsje (vol is vol) via onderstaande knop. 

Meld u aan voor de Nieuwsbrief zodat u precies weet wanneer het restaurant open is en om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

Neem contact op