Glutenvrij

Voedselallergieën en –intoleranties…

Er wordt veel over geschreven de laatste tijd alsof het de nieuwste trend zou zijn. Je zal het maar hebben!

Je hebt een intolerantie opgebouwd of je krijgt allergische reacties bij het eten van bijvoorbeeld tarweproducten en lactose (melksuiker of melkeiwit) uit koemelk.

Stel je voor, je kunt geen gewone boterhammen met hagelslag meer eten, geen kaas, geen melk, geen pasta's enzovoorts. Het kan ook nog zo zijn dat je daarnaast geen ei, noten, suiker of gist verdraagt. De eerste reacties zijn: Dan blijft er weinig over! Wat mag je dan nog wel?!

Workshop Glutenvrij bakken

Geo's Bakery Glutenfree (GBG) is een initiatief ontstaan uit de behoefte om voor mensen met een gluten- of lactose-allergie echt iets lekkers te maken. Onze gluten- en lactosevrije oliebollen en appelbeignets zijn niet te versmaden bij de jaarwisseling. Al deze producten hebben een heerlijke smaak die iedereen (ook uw gasten zonder allergie) kan waarderen!

Zowel te bestellen door de zakelijke klant als particulier. Neem contact met ons op voor de actuele prijslijst!

Neem contact op