Workshop Italiaans koken

Wij hebben verschillende menu’s samengesteld waarbij zelf pasta, ravioli, tagliatelle, risotto, pesto en Italiaanse desserts gemaakt kunnen worden.

Vis-, vlees- en vegetarische gerechten uit alle windstreken van Italie...
We halen het zonnetje in huis met recepten van zomergroenten zoals courgette, aubergine, tomaat en basilicum.

Tijdens de workshop krijg je instructies van de chef en worden er tips en tricks gegeven. Na het bereiden wordt de Italiaanse maaltijd gezamenlijk aan tafel genuttigd onder het genot van een drankje volgens het arrangement. Na afloop krijg je een receptenboekje mee naar huis.

De kosten zijn € 57,00 p.p. inclusief aperitief aan de bar, 4 drankjes, koffie/thee na afloop, receptenboekje en gebruik van De Witte Lelie-schort. Overige drankjes worden extra in rekening gebracht. Zie voor het BTW-tarief (voor bedrijven) onze Algemene Voorwaarden.

Het minimaal aantal personen is 10. Is de groep kleiner dan 10 personen maar wordt er wel voor 10 personen betaald dan kan de workshop doorgaan, op doordeweekse dagen en in het weekend.

Neem contact op