Workshop Chocolade

Voor de chocoladefreaks  en bakfanaten is dit dé workshop.

Handgemaakte bonbons en snoepjes van chocolade en luxe patisserie worden met de groep gemaakt:

  • After eight
  • Chocoladelollies
  • Chocolademousse
  • Chocoladetruffels
  • Chocolatechipcookies
  • Hazelnootjes in chocolade en rietsuiker
  • Karamel pecan brownie
  • Knotsen van cornflakes en witte chocolade
  • Pina Colada bonbons
  • Pralines met amandelvulling
  • Witte chocoladecake met walnoten en pecannoten

Na ongeveer 1 – 1,5 uur in de keuken te hebben gestaan, likken wij onze vingers schoon, serveren al deze lekkernijen als een High Tea en gaan we met een kopje koffie of thee genieten van alles wat gemaakt is. Na afloop kunnen de deelnemers alles wat over is in een doosje mee naar huis nemen om thuis nog eens na te genieten of uit te delen!

De kosten zijn € 35,00 inclusief onbeperkt koffie/thee/water en 1 frisdrank tijdens het bereiden in de keuken, gebruik van De Witte Lelie-schort en een receptenboekje. Overige drankjes worden extra in rekening gebracht. Zie voor het BTW-tarief (voor bedrijven) onze Algemene Voorwaarden.

Deze workshop wordt in principe alleen ’s middags gegeven en duurt 3 – 3 ½ uur. Wilt u deze workshop voor 's avonds reserveren, dan adviseren wij vooraf thuis te iets te eten, aangezien chocolade op zich geen avondmaaltijd is. Er is ook een mogelijkheid om in het restaurant een kop soep € 4,75 p. p. te eten voorafgaand aan de workshop

Deze workshop is uit te breiden met een feestelijke bubbel € 4,50 p. p.  bijvoorbeeld als aperitief of ter afsluiting. Likeur en chocolade vormen een heerlijke combinatie. Een likeurarrangement € 4,50 p. p. bij deze workshop is de gelegenheid om diverse likeuren te proeven. Het minimaal aantal personen is 8. Is de groep kleiner dan 8 personen maar wordt er wel voor 8 personen betaald dan kan de workshop doorgaan.

Op doordeweekse dagen en in het weekend.

Neem contact op